Homeopaat van Zelfrijzend praktijk voor klassieke homeopathie

Bij de homeopaat van Zelfrijzend praktijk voor klassieke homeopathie bent u van harte welkom voor een homeopathisch consult. Op deze manier wordt er actief gewerkt aan het herstellen van de balans en het evenwicht tussen lichaam en geest. U ervaart een vermindering van uw klachten, meer vitaliteit en een herstelde energiebalans.

Een consult bij de homeopaat kan zeer doeltreffend zijn als de reguliere geneeskunde geen of niet voldoende verlichting brengt. Daarnaast werkt de homeopaat van Zelfrijzend praktijk voor klassieke homeopathie ook ondersteunend naast de behandeling van uw huisarts of arts. Een consult bij de homeopaat is geschikt voor diverse klachten. Hierbij kunt u denken aan lang sluimerende ontstekingen zoals bijvoorbeeld blaasontsteking.

Maar ook voor hoofdpijnklachten, darmstoornissen of andere lichamelijke ongemakken kan het inschakelen van een homeopaat zeer effectief zijn. Aan de hand van een uitgebreid eerste consult wordt er een duidelijk beeld geschetst van uw klachten. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de klacht op zich, maar naar de conditie van het gehele lichaam. Daardoor kan er een op maat gemaakt behandelplan gemaakt worden waardoor ook de onderliggende oorzaak van uw klacht behandeld wordt.

Een consult bij de homeopaat

Een eerste consult bij de homeopaat van Zelfrijzend praktijk voor klassieke homeopathie is altijd zeer uitgebreid. Op deze manier kunnen we uw lichamelijke en geestelijke conditie goed in kaart brengen en krijgen we meer inzicht in uw klacht. De homeopaat zal daarom altijd met u bespreken wat de reden van uw bezoek is, en welke doelen u daarmee graag zou willen bereiken. Ook de achterliggende geschiedenis van uw klacht speelt hierbij een grote rol.

Wellicht bent u als onder behandeling van een huisarts of arts. Het huidige medicijngebruik is ook belangrijke informatie voor de homeopaat. Tijdens het eerste consult wordt er ook dieper ingegaan op het ontstaan van de klacht. Zo kan het zijn dat deze acuut is ontstaan of naar aanleiding van een voorval. Ook als u naast uw klacht nog andere lichamelijke of geestelijke ongemakken of pijnen ervaart worden deze in een eerste consult besproken. De homeopaat gebruikt deze informatie om een zo compleet mogelijk beeld te kunnen vormen van uw klacht, en de behandeling die daarbij past.

Als dat van toepassing is, wordt er na het eerste consult een homeopathisch geneesmiddel voorgeschreven. Deze wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van de informatie die verkregen is tijdens het consult. Uiteraard wordt er ook een vervolgconsult ingepland als de situatie daar om vraagt.

Wilt u zelf een afspraak maken met een homeopaat?

Neem dan vrijblijvend contact op met Zelfrijzend praktijk voor klassieke homeopathie.

Neem contact op